top of page
Search

IKNZ na festivalu eBF 2023 v Ostravě – největší akci o digitalizaci nákupu v Evropě

Festival eBF má mnohaletou tradici. Postupně si vybudoval pozici největší akce o digitalizaci nákupu v Evropě. V jedinečné atmosféře festivalu na Vás čeká více než 80 řečníků. Pestrý program probíhá na 8 scénách současně! Vybere si opravdu každý fanoušek nákupu z firmy nebo instituce. Program konference je pečlivě připravován s ohledem na nejnovější trendy a praktické příklady. IKNZ získal letos příležitost spoluutvářet blok věnovaný zdravotnictví. Festival eBF se musí zažít na vlastní kůži :-)


Společně s organizačním výborem eBF 2023 a Alenou Ševčíkovou z Nemocnice Nové Město na Moravě jsme pro Vás pečlivě připravovali blok věnovaný aktuálním tématům zdravotnictví.


Stage ZDRAVOTNICTVÍ začíná ve čtvrtek 25. 5. První blok nabídne témata – Jak nakupovat léky v souladu s EU směrnicí a kvalita léků, Prokazování kvalifikace dodavatelů a on-line databáze. Ve druhém bloku budeme diskutovat o tom, jak dělat PTK efektivně. Zaměříme se na kvalitativní parametry hodnocení při nákupu zdravotnických prostředků, ukázky na praktických příkladech (nastavení subjektivních/nekvantifikovatelných hodnoticích kritérií, náklady životního cyklu, inspirativní karty). Po obědě na Vás čeká SIMULAČNÍ HRA. Vyzkoušíme si principy VBP v praxi při fiktivním nákupu ZP. Uspořádáme PTK a nastavíme hodnoticí kritéria.


Těšíme se na Vás v Ostravě!






12 views
bottom of page